Onderwerpen

Ik ben een actief persoon met veel hobby’s en interesses. Als journalist probeer ik nog mijn nice te vinden in het journalistieke vak. Tot die tijd word ik heel enthousiast om over de volgende onderwerpen te schrijven en te produceren..

Lokale journalistiek

Al op de middelbare school ben ik begonnen in de lokale journalistiek, vooral al radio-dj bij verschillende lokale omroepen. Lokaal nieuws heeft iets speciaals en word in mijn ogen vaak door mensen onderschat. Lokaal kun je de mooiste verhalen vinden. Je staat immers dicht bij de lokale bevolking. Ook vind ik het leuk om te kijken wat wereld of landelijk nieuws lokaal betekent voor de lokale bevolking.

Gezondheidszorg

Doordat ik verpleegkunde heb gestudeerd en heb gewerkt als helpende in een verpleeghuis, heb ik ervaring in de gezondheidszorg. Mijn interesse ligt daar nog steeds en ik wil graag daarover blijven schrijven.

Paardensector

Ik ben trotse eigenaar van een connemara pony. Al van jongs af aan rijd ik paard. Een paar jaar terug heb ik mijn droom waargemaakt: een eigen paard genaamd Lumos. Iedereen verzorgt zijn paard anders. Achter de manier van verzorgen van paarden en werken met paarden zit een verhaal. Ik ben erg nieuwsgierig naar die verhalen.

Mijn paard Lumos en ik

Running

Een van mijn uitlaatkleppen is hardlopen. Het helpt mij om mijn hoofd leeg te maken, maar het is ook ontzettend lekker en leuk. Ik loop af en toe mee met een hardloopwedstrijd. In januari 2023 heb ik door 10 km te lopen, geld opgehaald voor stichting MIND. Hardlopen is een avontuur en daar maak ik graag verhalen over.

Natuur

Als kind zat ik bij de scouting en als volwassene ben ik daar weer naar teruggekeerd. Het fijne van scouting is dat je buiten bent in het bos of ergens anders in de natuur. Ik word heel blij als ik in het bos een eekhoorn of een ree zie. Ik heb mij een tijdje verdiept en bos en natuurbeheer en heb hierover een paar lessen gevolgd op Van Hall Larenstein. Ik heb daar onder andere geleerd dat bij natuur veel emoties en belangen liggen. Een bos dat gekapt wordt, al zijn het een paar bomen, brengt veel onrust bij de lokale bevolking. Om al die belangen helder en goed op papier te krijgen, ligt een hele interessante journalistieke uitdaging!