Over mij

Ik ben Kirsten van der Wardt en de eigenaar van Kirsten Media Producties. Op deze pagina vertel ik iets over mijzelf.

Samen met mij poes Lily en mijn twee cavia’s Lotje en Bambi woon ik in Wageningen. Mijn paard Lumos mag niet bij mij in huis wonen en staat op een stal in Lunteren. Het is je volgens mij wel duidelijk dat ik dol op dieren ben. Met Lumos rij ik wedstrijden in zowel dressuur en springen. Ook zijn we begonnen met crossen.

In mijn vrije tijd ben ik naast paardrijden veel creatief bezig. Ik doe van alles: haken, tekenen, borduren, schilderen en nog veel meer!

Ook ben ik graag buiten. Ik ga graag een rondje hardlopen of wandelen. Daarnaast vind ik het heerlijk om samen met Lumos op buitenrit te gaan. Als het mooi weer is, zit ik bijna de hele dag in de tuin. Ik verplaats dan mijn laptop naar buiten en zit daar te werken. Ondertussen geniet ik van alle vogels en al het groen om mij heen.

Je zou bijna zeggen dat ik meer een zomermens ben dan een wintermens. Dat klopt wel een beetje. Als er een goed pak sneeuw ligt, is dat voor mij ook goed. Ik ga graag één keer per jaar naar Oostenrijk om te skiën. Zo’n sneeuwlandschap maakt het ook binnen lekker knus en daar houd ik wel van.